Bemutató videók

Termékeink használatát megkönnyítő és ismertető videók gyűjteménye.

Választok

Manuális kávéfőző bemutató

OnePresso Plus - Prémium automata kávéfőző bemutató

Használati utasítás és termékinformáció

Webshopunkon megtalálható termékeink használati utasítását és termékjellemzőit ezen az oldalon tudja tanulmányozni Kérjük olvassa el figyelmesen. 
Lefelé haladva váltakozva szerepelnek a leírások. Első oldal mindig a termék nevét, és a használati utasítást jelző kép, utolsó pedig az örömteli használatot kívánó kép.
Az ideális főzéshez használjon 90-100 celsius fok hőmérsékletű vizet
Az őrölt kávét, amelyet a szűrőbe helyez, célszerű a készülékhez mellékelt kanállal lelapítani, lenyomni, és újabb adag kávét szedni, így a főzött kávé erős, és sűrű lesz.  Ez az úgynevezett "kávétömörítés" folyamata, amely bevett gyakorlat kávékészítés esetén, amely elősegíti a kávé sűrűségét, hisz könnyebben tud főzni nagyobb mennyiségű őrölt kávét.
A kávékészítők nem szabályozzák, nem korlátozzák, nem hűtik, és nem is melegítik a vizet a víztartályban, az ideális kávéélményért használjon meleg/forró vizet. A termékek jellemzőit a közvetlen gyártóval történő egyeztetés alapján tüntetjük fel, a weboldalon látható médiafájlok illusztrációk. Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal! 
Az őrölt kávét, amelyet a szűrőbe helyez, célszerű a készülékhez mellékelt kanállal lelapítani, lenyomni, és újabb adag kávét szedni, így a főzött kávé erős, és sűrű lesz.  Ez az úgynevezett "kávétömörítés" folyamata, amely bevett gyakorlat kávékészítés esetén, amely elősegíti a kávé sűrűségét, hisz könnyebben tud főzni több mennyiségű őrölt kávét.
Használati útmutató:

A vizet a legfeljebb a "MAX" jelzésig töltse, célszerű a vizet kicsivel a vonal alatt megtölteni.

Fontos, hogy a gép vizet és kávét felváltva főz, így ha nem elegendő a víz mennyisége, előfordulhat, hogy csak víz fog kijönni a nyíláson, így ügyeljen rá, hogy elegendő vizet használjon.

Az őrölt kávét, amelyet a szűrőbe helyez, célszerű a készülékhez mellékelt kanállal lelapítani, lenyomni, és újabb adag kávét szedni, így a főzött kávé erős, és sűrű lesz.  Ez az úgynevezett "kávétömörítés" folyamata, amely bevett gyakorlat kávékészítés esetén, amely elősegíti a kávé sűrűségét, hisz könnyebben tud főzni nagyobb mennyiségű őrölt kávét.

A manuális és automata kávékészítő modell eltérő sűrűségű kávét készíthet a víz mennyiségétől függően. Elsősorban espresso készítésére alkalmasak. Az automata modell a víz nagyobb mennyisége miatt americano stílusú hosszú kávét is tud készíteni. A kávézás szabadságának a biztosítása a célunk, így a kávékészítők nem szabályozzák, nem korlátozzák, nem hűtik, és nem is melegítik a vizet a víztartályban, az ideális kávéélményért használjon meleg/forró vizet. A termékek jellemzőit a közvetlen gyártóval történő egyeztetés alapján tüntetjük fel, a weboldalon látható médiafájlok illusztrációk. Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!